El passat 16 de gener la Directa va organitzar a Paral·lel 62 un concert solidari amb el periodista de la 'Directa' investigat per l'Audiència Nacional espanyola en la causa contra el Tsunami Democràtic. Amb totes les entrades exhaurides, el concert es va retransmetre en directe, per a totes les persones que havien fet una aportació econòmica a la fila zero.

La decisió de l’Audiència Nacional espanyola ataca el dret a la informació i posa en risc l’exercici de la professió. Per això, des de la Directa, com a companyes de Jesús Rodríguez, però també com a defensores d’un periodisme honest, crític i transformador, i juntament amb el grup de suport, han iniciat diverses accions en solidaritat.

Ara compartim el concert i activem aquesta campanya perquè totes les persones que vulgueu donar suport, pugueu seguir fent donacions.

Un concert que no hauria estat possible sense la generositat d'Ovidi4 amb Toti Soler i la complicitat especial d'Anna Andreu, Joan Garriga, Lluís Llach, La Maria, Lu Rois, Mireia Calafell i Mohamad Bitari ni sense la sala Paral·lel 62.Col·labora👇👇👇